Uitvaartfotografie - Info

Hoe werkt het?

Vooraf nemen we uw persoonlijke wensen door en maken we afspraken. Alles is mogelijk. Tijdens de uitvaart (mogelijk ook daarvoor en daarna, afhankelijk van uw wensen) ben ik aanwezig en maak ik foto's. Overzichtsfoto's en detailfoto's en alles wat daar tussen zit. Foto's van mensen, foto's van de dingen die gebeuren en foto's van de kist, de bloemen en het graf. Ik doe dat zo, dat de serie in z'n geheel een goed en sfeervol beeld geeft van de ceremonie.

 

Aan speciale wensen kan uiteraard ook achteraf nog invulling worden gegeven. Denk bijvoorbeeld aan een klein album met daarin enkele afdrukken van foto's en een cd met alle andere foto's. Makkelijk ook om mee te nemen, of om aan anderen te laten zien.

 

Wat betreft mijn aanwezigheid: ik kan mezelf niet onzichtbaar maken, maar uiteraard ben ik respectvol, discreet en zo onopvallend mogelijk aanwezig.

Wanneer?

Meestal word ik ingeschakeld kort nadat iemand is overleden. Op zo kort mogelijke termijn maken we dan een afspraak om de wensen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen.

 

Een optie is ook dat ik foto's maak van mensen die in de laatste fase zijn van hun leven. De mogelijkheid om samen op de foto te gaan is er dan nog. Uiteraard kunnen de foto's overal worden gemaakt. Thuis, op locatie, in een verpleeghuis, ziekenhuis of in een hospice.

Wat kost het?

De prijs voor een uitvaartreportage wordt van te voren met u afgesproken en is afhankelijk van wat u wilt. In principe is alles mogelijk.

 

Om een indicatie van de kosten te krijgen, kunt u mij een email sturen met uw persoonlijke wensen. U ontvangt dan zo snel mogelijk (in ieder geval binnen 24 uur) een gespecificeerde offerte. Natuurlijk kunt u mij ook direct bellen.