Over mij

 

Jij

 

Ik vind je zo mooi

Sprankelend  in dat licht

Met die kleuren

Dat contrast

Uniek in zijn soort.

 

Ik probeer je te vangen

Vast te houden in mijn klik

 

De juiste klik

 

 

Onvermoeibaar gepassioneerd

 

Mijn zus was mijn eerste model. Ik herinner me hoe ik eindeloos om haar heen draaide met mijn camera. En soms nog steeds. 

Als het om fotografie gaat, ben ik nu eenmaal niet te stoppen. Onvermoeibaar ga ik door. Tot ik dat ene shot heb.

Ik geef de volle 100%. Als jij er allang klaar mee bent, ben ik nog steeds plaatjes aan het schieten.

 

 

Fotograferen doe ik al sinds mijn jeugd. Eerst spelenderwijs, na een beroepsopleiding sinds 1988 als professioneel fotograaf: in de studio en op locatie, voor kranten, tijdschriften en fotopersbureaus, voor bedrijven en particulieren, in loondienst en als freelancer. Altijd zoek ik naar het beeld dat het verhaal vertelt. Of het nu gaat om een interview, een trouwreportage, bedrijfsfotografie of een bedrijfsevenement. Of om een uitvaart of een geboorte. Bij een dergelijke emotionele levensgebeurtenis blijf ik discreet op de achtergrond. De foto’s vormen een waardevolle herinnering.

 

 

Ontspannen stralen 

 

De kwaliteiten die ik  heb ontwikkeld als Ki- en Chi Neng Qigong-trainer en beweegcoach (www.sonrisas.nl) helpen mij bij het fotograferen: mijn inlevingsvermogen en mijn vaardigheid om speels en toch doelgericht met mensen om te gaan. Als trainer help ik mensen fysiek en mentaal weer in balans te komen, meer uit zichzelf te halen en te ontspannen.

De Ki-principes zorgen voor de juiste energie, waardoor je je ook voor de camera op je gemak voelt.

En als je je op je gemak voelt straal je vanzelf uit wat je bent.

 

Jouw unieke spark....uiteindelijk wordt die altijd zichtbaar

Voor mij door de lens en voor jou als je de foto ziet.

 


Oog voor meer

 

Mijn fotografenoog ziet meer: het spel van licht en schaduw, een bijzondere sfeer. Daarin leef ik mij regelmatig uit. Ook in mijn vrije tijd in mijn eigen creatieve werk. Zo kan ik als hartstochtelijk surfer ook tijdens het surfen bijna niet stoppen met foto’s maken. Er zijn dan zo veel mooie momenten met licht te vangen. Allebei tegelijk kan niet, maar soms kan ik bijna niet kiezen tussen surfen en fotograferen.

 

Hoe kunnen we jouw spark samen zichtbaar maken? Laten we het daar eens over hebben bij een kopje koffie.